З днем народження!

Сербиновская Илона
Побажаю миру над головою,
Побажаю більше світу у житті.
Щоб душа була і доброю, й палкою,
Щастя побажаю для душі!

І нехай у день лиш світить сонце,
А вночі укажуть шлях зірки!
І щоб злагода жила в твоєму домі,
І любов палала у твоїй душі!

              Від щирого серця, Михайлу Агоштону.
               З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!)