Я по зорях знайду шлях

Тамара Романова
Стрімко день добіга до кінця,
Вечір сміливо вмостився в долоні.
Я по зорях знайду свій шлях,
В країну нашої ніжної любові.

Ось і місяць мов човник приплив,
Зорі ясні блищать на терновому небі.
І звіздар телескоп свій відкрив,
Він вивчає зірки у безмежному небі.

Тільки в мене нема телескопа. . .
Я на зорі у небі дивлюсь кожний день,
Складаю по зорям, нашого гороскопа,
Що чекає Тебе і мене день у день,

І все стежку шукаю в тих зорях.
А кохання моє у грудях палахкотить.
Не згасне воно в серці ніколи!
Моє життя у Твоїх долонях спить