Звiдки взятися мiг...

Анатолий Павленко
Звідки  взятися  міг  цей  нахаба?
І  за  що  їй  такая  біда...
Він,  хизуючись,  з  неї  незграбно
Одежину  останню  скида.

Як  благала  її  не  чіпати,
Та  такого  умовиш  хіба?..
Й  перед  вітром  свої  рученята
Опустила  безсило  верба.

---