Краплини

Валентина Большакова 59
Ми молимося Розуму і Духу,
Які в Природі, в Всесвіті живуть,
Щоб доторкнутися до цього,
Краплини Розуму Святі дають.

І як егоїстично ми ті краплі,
Тим догмам, ідолам дарунком віддали,
Тим фарисеям і сектантам,
Тим брехунам на пірамідній висоті!

Хіба не бачите, що правди тут не має ,
У цій інформаційній всій брехні?!
То ж  краплі розуму ви об’єднайте,
Щоб в правді, єдності, у мирі всі жили!

Хіба не бачите, що головний закон - це Божий!
Хіба не бачите, що совість – це є Суд!
Звертається до нас історія, майбутнє:
- Сучасники, від Вас залежить Путь!