Правда та Кривда

Валентина Большакова 59
В людях завжди Правда є,
Кривда поряд теж живе.
В Правді віра, з нею – міць,
В Кривді завжди заздрість й злість.

В Правді радість завжди є,
Все найкраще тут живе;
Ну, а Кривда не в собі,
Потолоче все в душі.

Ось і відповідь моя:
Правді Кривда не рівня!
Хто із Кривдою іде,
Горе й сум в дорозі жде.

В Правді краще жити всім,
Буде злагода і мир!
Побажаю від душі,
Щоб без Кривди  жили всі!