Жывая плоць не ведае

Анатоль Кудласевич
       *    * *
Жывая плоць не ведае падману.
І часам лжэ душа, а Дух – жыве хлуснёй,
Калі прыйшла пара залізваць раны,
А ён, нібы сабачка, ловіць хвосцік свой.
(з кнігі “Агонь прарочы”, 3.05.1999г.)