Обозналась...

Татьяна Лисненко
      Обізналась
В любові – свої дати й пори року,
І графіки свої, й календарі.
Тому вона дає такі уроки,
Щоб, хто кохає, свічкою горів…

І я горіла: з ранку до світання,
Нектар солодкий в радості пила…
Та обізналась: то ж бо не кохання,
А то розлука проклята була…