Притинденти на владу...

Валентина Большакова 59
Розкричалася сорока:
- В лісі влада вже нова,
Йдуть великі перегони,
Голосуйте за царя!

На майдані притинденти
Вас чекають головні,
Кандидати дуже "гарні",
На престол ваш золотий:

Пнеться з шоколадом жаба,
Найбридкіша і гидка,
 А за нею ось лисиця,
Жовтий хвіст як та коса.

Раптом вийшов в шкурі вовк:
- Всім старим нести оброк!
Тут з’ЯВИВСЯ І ВЕДМІДЬ,
Цей погост йому як ринг.

Пнеться з сворою бульдог:
- Загризу, і буде толк!
А за ним вухастий кроль,
Як запроданець і чорт!

Тут єнот сховався знов,
Може буде  – регіон?!
А сорока і собі: -
Леніна давай сюди!

Що тут сталося у лісі!
-Грошей, влади подавай!
Все загарбали в державі,
Все покрали, мало вам!

Ліс не прибраний чорніє
Звірі всі хворіють тут...
Хто війну з вас затіває…
Буде Вам  каюк всім тут !

Настраждалися всі роки,
Скільки бід принесли Ви!
Проживемо й без вас,
Ось такий у нас наказ!

26. 03. 2014