Кома

Олесь Птах
Ти так любив життя, але не дуже
воно тебе любило, мабуть втома
дісталась врешті і до тебе, друже
і не чекає тебе мати більше вдома,
а я ловлю себе на дивнім почутті,
що навіть смерть, - це лише кома
і крок до зустрічі у іншому житті.       RIP Сергій Вєльчев