Обiймай мене, кохай

Тамара Романова
Ніжно вкрий мене цілунками. . .
Лагідно мене Ти обійми. . .
А в очах, вогники чаклунчики,
Своєю пристрастю запали. . .

Пригорни скоріше Ти мене до себе,
Палко так цілуй, не відпускай. . .
Тільки Ти мені один лиш треба.
Ніжно обіймай мене, кохай. . .