Райдуга

Лариса Лорнет
Краплини сонечко зібрало -
І з них місточок збудувало.
І той місток у високості
Нас підіймає в світа простір.

Зі смутку простягнулась арка
Ніжно-пречистих кольорів,
Стоїть над містом на світанку,
Щоб захистити подих снів.

І лагідно тремтять краплини,
В цвіту троянди оксамит,
І посмішка в вустах дитини
Оновлює цей древній світ.