Повага до брат в

Марина Сидоренко
Люди! Поважайте братів,
Бо ми — діти одного Творця.
Ми в любові навічно, без слів,
Поки б'ються ще наші серця!
Ми — народи, що тісно сплелись,
Ми є діти твої, рідний Всесвіт!
І куди ми йдемо? Та, кудись!
Де повага? Де мужність і чесність?
Люди! Бережіть ви свій мир!
Де є злагода, там є свобода!
Ви у щасті стаєте з тих пір,
Як даруєте мир свому роду!