Темно. Душно

Марина Сидоренко
Темно. Душно. Я в полоні думок.
Що робити і де моя зброя?
Як зробити останній мій крок,
Щоб нарешті побути з тобою?
І щось давить, так давить мені,
Ніби я — та вже знов помираю.
Ти прийшла до мене уві сні.
Як його відтворити — не знаю.
Темно. Душно. І в серці гуде.
До кохання я прийду останній.
Бачу я щось прозоре, бліде —
Ніби німб моїй жінці коханій...