Пiвень-спiвень

Лариса Лорнет
    Півень спати не дає,
    Бо вже сонечко встає!
    - Ку-ку-ріку!,- на подвір`ї
    Розстовбурчив шиї пір`я
    І тріпоче так крильми,
    Проганяє дух пітьми.

    - Умивайтесь, одягайтесь
    І на краще сподівайтесь,
    Бо вже сонечко встає
    Всім співанки роздає!