Зрадив пром няв над собою прапори

Марина Сидоренко
Я звертаюсь до тих, хто вже зрадив,
Хто сказав: Україна — це гній.
Треба кидати вас всіх за грати,
Бо ви всі народилися в ній!
Ви не любите свою родину,
Ви не любите рідний свій край.
Ви не знаєте, що Україна
У любові — нескінченний рай.
Ви не маєте права на волю,
Кожен з вас — просто зрадник і кат.
Я би вирішив для вас всіх долю,
Та за це потім буду розп'ят.
І немає найгіршої зради —
Шматувати державу свою,
Кожен другий із вас був би радий.
Але я ось таке не люблю!
Коли разом усі ми єдині,
Ми — є сила, є дух у вогні!
І усі ми вже є Україна,
Коли ми народилися в ній!
Я звертаюсь до тих, хто вже зрадив,
Проміняв над собой прапори.
Не доб'єтеся ви ось цим ладу!
Поки серце Вкраїни горить...