Заповiт братства

Виктор Малороссов
"Почую кожного!" - гарант пообіцяв.
"Так-так-так-так..." - калашников підтвердив,
Щоб зазирнули гідно в очі смерті
Сини і донечки небесного Отця.

Вони прийшли у цей невдячний світ
Апостолами вічної любові,
Не пожалівши ні життя, ні крові,
Щоб підписати братства заповіт...



    22.03.2014р.