Ще не вмерла Украина?

Вадим Зинчук
Ще не вмерла Україна?Вмерла,хлопці,вмерла...
Олігархи ненаситні на шматки роздерли.
Поділили між собою землю,річки,море,
А народу залишили мозолі та горе.

Від Карпат до Московії стогін роздається,
Той хто брав кредит в "Приваті” в цирку не сміється.
Піднялися бандерлоги: „Винні комуняки!”....
Та пішли(ломать не строить) різати гіляки.

Повалили на Майдані Леніна до долу,
Та раділи до нестями,недалекі гноми.
Далі буде...А що буде? Слава Україні?!!!
Не чіпайте хоч Бандеру!Хай гниє в могилі!

Щось робіть,ідіть учиться,досить гальмувати!
Ні,не чують,спрага крові,взяли автомати...
Знов хтось винен?Безумовно - кляті москаляки!
Як що розуму не має,годі і шукати.

https://www.youtube.com/watch?v=gNFfAI_jt1U