Звяртанне да Бога...

Наталья Шелестович
Зрабi так,Божа,каб на Зямлi
Змаглi усе людзi у шчасцi жыць,
Каб гора не было,бяды,
Каб па раццэ Жыцця умелi людзi плыць.
Здароуя,каб хапала на даныя гады,
Каб войны канулi у леты,
Каб даравала нам жыцце,
Прыемных пазiтывау, духмяныя букеты.
Даруй мазгi,таму у каго няма.
У сэрдцы пасялi любоу,
Дзе не хапае.
Што жыцце наша?Як экспрэс-
Зауважыць не  паспееш-пралятае.
Памiлуй,Божа,род люцкi,
Бо мы не ведаем,што творым,
Настау i навучы,
А мы грахi свае замолiм.