Береза

Валентина Большакова 59
 (Ветерану В. О. войны, бывшему узнику фашистских
концлагерей Березе Владимиру Андреевичу посвящается
с огромной признательностью и уважением.)

Душа в Природі - дерево береза,
Красиві віти, на вітру гнучка,
Живе людина з прізвищем - Береза,
Душа людини світла, чарівна!

Яка би буря не ламала віти,
Які б не були перешкоди у житті,
Перемагає воля - чесно жити,
Перемагає людяність, любов душі.

Людина - доля, с прізвищем Береза.
Учитель, вихователь, друг, читач,
Бджоляр і виноградар, краєзнавець,
Дідусь і батько і сусід всім нам!

Це ваша Перемога - є життєва мудрість
І стійкий героїзм в роки війни,
Це спогади і сум, і пам’ять про загиблих,
Патріотизм по  філософськи  бути у житті!

З роками випробовується дерево на міцність,
З роками сивина і тихий голос Ваш!
Спасибі Вам за ласку, доброту і милість,
За спілкування, за тепло душі, здоров’я Вам!