Iнтим ноч

Прыйма Юрий
Яскравий кришталь темного неба
Освітлює дорогу почуттів...
Напевно, загадувати бажання не треба,
Все те, що є залишиться у морів...

У моря спостережень є багато,
Щоб все про нас перевести у хвилю,
Яка пронесе момент, як один, - крилато
Розбризгуючи воду на несамовиту милю...

Не руш...Це таінство білої ночі
Залиш його на краю скали,
Дивись...Я бачу блакитнії очі,
З них щастя вилили ми...

2012