У мурашнику

Валентина Большакова 59
У мурашнику  війна,
Кожний сам за себе,
Кожний пан і голова,
Жити б їм окремо!

І розбіглися мурашки,
Хто куди завзято
І будують вже собі,
Нірки свої радо.

Та на жаль, у тім краю
Жуки проживали,
Та мурахами так смачно,
Усі ласували!

І тікали мурашки
Знову у мурашник,
Єдність – сила для усіх ,
Хист від дій тих вражих!

Що за мудрість в байці цій?
Мабуть здогадались:
Разом в мирі треба жити,
Єдність – міць держави!
 




                21.08.11