Про барана

Валентина Большакова 59
Без мене – мене женили,
Так в народі кажуть,
На цю тему байку знаю,
Вам її розкажу.

Хлопця радо під вінець,
Затягли хомутом,
А вже потім під кінець,
Опутали в пута.

І не з чувся бідолахо,
Як став він бараном,
Теща рада – барана
Ось собі придбала!

І його тепер вже доля,
На прив’язі бути,
Та взірцем перед очима,
Баранцем в прислузі!

Безсловесним і слухняним,
Легше в шкурі жити,
Та без честі і без волі,
Шкурою  прикритись!

Побажаю іншим хлопцям,
 Щоб ви пару мали
І господарями стали,
А не баранами!               




2011год.