Дум чистота

Аркадий Сафонов
Постарела изба
       Крыша дряхла
Прохлада сентября
       Печи теплота

Дождя череда
       Глазница окна
Отдых,земля
       Бурьян,пустота

В шуме листва
       Ветвей тополя
Речка,ольха
       Стать старика

Крик пастуха
       Мычанье стада
Хлопоты дня
       Серость утра

Бег,времена
       Молчанье отца
Радость часа
       Дум чистота

    31.08.1999