Украiнцям 3

Сергей Назаров 3
А сльози щастя крапають з очей
Коли дивлюся на українських кримчан
Що не доспали мартiвських ночей
I все ж таки перемогли «майдан»
Вони змогли, вони –герої
Бо знищили у себе на землi
Нацистiв гiдру й до неволi
Бандерiвцям – фашистам не пiшли
А що ж ви,  браття – українцi?
Чому сидите на печi?
Кати вас травлять по- одинцi
А розум ваш усе мовчить
Вам голови  щоб капелюх носити?
Чи думати як так зробить?
Щоб свою рiдну Україну
Вiд оуновцiв оборонить
А ворог ваш – не росciяни
Вони  в цей час мiж вас
У вуха шепчуть на майданi
Що «москалi» погублять нас
Ви зрозумiйте, гарнi хлопцi
Що ворог навiть не вони
А хто диктуе свою волю
Ховаючи обличчя за маски
Вони сидять в овальних кабiнетах
I помiчь обiцяють i грошей
Неправду «ллють» iз iнтернету
Та не вважають за людей
Нi украiнцiв, i не нiмцiв
Не англiчан, не россiян
Не китайцiв, не французiв
Не югослав i не болгар
Вони собi такi – американцi
Нiхто й нiщо їм  - не указ
Свої порядки силою зброї
Наводять на Землi  у нас
I зараз на майданi -  полi
Тому я - закликаю всiх
Схаменiться люди волi
I не берiть на душу грiх
Якщо в цей час не згуртуватись
Щоб їм протистояти в свiтi
Навчитись дiяти i спiлкуватись
Нам цього не пробачуть дiти
Бо Россiя не здаеться…
Нiколи у життi…
Нi  перед ким вона не гнеться…
Навiть у вiйнi…


Очень прошу украинских братьев и сестёр стихирян,  чтобы донесли до народа такие мысли. Русские не хотят войны, а вот если Украиной будут править бандеровцы, то войны не ибежать. Да они и сами об этом говорят в открытую... никого не стесняясь.