Життя - фiльтер

Владимир Яснополянский
Які в нас -мистецькі спілки?
Яка країна,такі й люди,хороші.
Щоб дійсний талан пробився-
Треба мати гроші.

А е з кого приклад брати,
Щоб в Раду потрапить,
И вибрали люди,
Потрібно лише- в ВК-
Два мільйони дати!?
               

Як це зрозуміти??
Чи це фільтер хтось придумав,
Щоб з простих людей,ніхто
Про це,- і не мріяв, і не думав!?!?