Смарагди

Инесса Завялова
Первоцвіти ніжні квіти.
 Такі тендітні, такі милі.
  Білі, наче небо!
   Сині, наче море!
 Зелені лепесточки - смарагди соковиті
  Радують у лісі,радуют у полі. 
Перші квіти - квіти сонячної долі.
     Чарівної, цвітучої весни.
  Любуймося ними!
     Не зриваймо бессердечно первоцвіти!
  Красивими барвами,
Святково, щороку,
    По - весняному пробуджують
Безцінні смарагди природи!
   Капельки роси на первоцвітах,
   Капельки прозорого зеркального проміння
  Зустрічають зорю,
   Зустрічають весняний  час!