piдний край

Ноябрь 29
Це моя Україна!
Це мої щебетливі гаї!
Це є мова моя солов'їна,
злотокосі поля і лани.
І струмочки,мов матінки руки,
ніжне сонце,мов тая любов!
Дрібний дощик,і блискавки гуркіт
і по-батьківськи щире тепло,
від людей,які щиро і з муками,
зберегли й збережуть нас всіх знов!
будем славити з нашими внуками,
їхню вірну й безмежну любов.
Будем вірить,що наша країна
проживе ще мільйони столітть.
Будем вірить,що нашій єдиній
більш душа за народ не зболить!