Крила Янголiв пiсня

Еременко Губарева Ирина
Я помирала кожен раз,
Коли влучала куля в вас.
І біль у серці матерів
Відлунням у мені болів.

Вві сні ви залітали в дім
І залишались на ніч в нім.
А потім, зранку, на схід сонця,
Злітали чергою з віконця.

То ваші душі, мов птахи,
Шукали вічності дахи.
Молитва вам у слід летіла …
Не птахів -  янголів то крила…

У вирій, ген туди – до Бога,
До світла з сутінків дорога
Лежить з квітчастих рушників,
Із недокоханих років,

Із мрій нездійснених,з жалю…
Не я одна Бога молю,
А всі,кому болить за долю…
Ви захистили нашу ВОЛЮ!

ГЕРОЯМ СЛАВА ! – бо ВОНИ –
ДЕРЖАВИ  ВІЛЬНОЇ СИНИ!!!