заходи в гостi

Думай Зелене
Подарував тобі душу та думки,
А ти перетворила їй в зірки.
Не достану тепер до небес,
З попелу душею я не воскрес.

Ти забрала мрію мою,
Але досі її чомусь лелію.
Вона завжди горітиме в мені,
Хоч і на морському я дні.

Тепер просто дні похмурі,
Не хватає для запалу дурі,
Ти назавжди тут,біля серця,
Для тебе відкриті мої дверця.