Про весну

Сергей Усенко 2
Весна прекрасна пора року,
Як навкруги все квітне й зеленіє.
І у лісах співають солов'ї,
Мої улюблені птахи надії.

Весною роцвітають квіти,
І вся травичка зеленіє.
З'являються листочки на деревах,
І починаються в полях посіви.

Весна неначе та дівчина,
Яка приваблює усіх.
А як заглянеш весні в очі,
То ти отримаєш успіх.