Калыханка

Станислав Шастак
Дабранач і салодкіх сноў!
Няхай каханы прыдзе зноў,
адкрые дзверы і бяз стуку
к табе сваю працягне руку
і зацалуе вусны, грудзі,
аддасць усё, што маюць людзі
аддаць каханым многа-многа,
што ў душах прыняслі ад Бога!