Подаруй мен мить серця

Любовь Склема
Подаруй мені посмішку свою,
Подаруй, подаруй мені себе.
Подаруй мені ніжність свою,
Адже ти зберігав її для мене.

Ти дав випитись  любові,
Душі пориви - серця дзвін.
Відігрій мою душу люблячи,
Забери ти мене із собою.

Подаруй мені мить серця,
Для мене там відкриті дверцята.
Я з тобою лечу в нескінченність,
Бути з тобою хочу,там вічність.

Подаруй, подаруй мені себе,
Все, що було, було не даремно.
Для мене ти натхнення,
Наших душ- дотик...