Вона

Дарья Шульженко
Вона дуже на тебе схожа
І оголює свої плечі.
Так,вона неймовірна
І зігрії мене в теплий вечір.
Її плаття кольру вишні і усмішка солодка, як ніч.
Вона слухає музику лаунж,
А в очах надназемна блакить.
Її губи мов чари вулкану...
Ніколи не знаєш коли зірве їм дах.
Чуешь?Вона надзвичайна.
І гідна найкращих дзеркал.

І я відчуваю як падаю в небо.
Вона - ідеал!
...а я хочу лиш тебе...