Ти моя рад сть щастя

Любовь Склема
Ти в моєму житті - натхнення,
Ніжність, радість і любов.
Твоєї душі з моєї - сплетіння,
Тобі можу сказати я знову.

Ласкавий мій, неповторний,
Сенс життя і любові.
Ми разом з тобою, коханий,
Ти в серці у мене всередині.

Ти моя радість і щастя,
За все спасибі скажу долі.
Тонкою ниткою пов'язані разом,
Посланий ти мені,напевно,понад.

З сумом розучилася писати,
У віршах завжди радість,тепло.
Віршами в любові я відкрилася,
Багато сказаним,серце-запалило.

Ти у думках моїх,і в мріях,
Ти скрізь, де я була і буду.
Ти в віршах моїх і словах,
Ти зі мною скрізь і всюди.