шука мо...

Думай Зелене
ми шукаємо завжди своє кохання,
інколи трапляється нам розчарування,
комусь це приносе біль та страждання,
комусь для кращого пошуку бажання.

але є також відстань між людьми,
не зустрічаютьдя деякі годинами,
хтось дорожить спільними хвилинами,
а хтось між нами самотнім був роками.

всіх спіткає розчарування,
для цього і є це кохання,
головне не втрачай бажання,
поки не настала межа крайня.