З! знання в коханн! д! вчин!

Сергей Усенко 2
Для мене ти неначе зірка,
Яка сіяє кожну мить.
Для мене ти неначе сонце,
Яке яскраво так горить.

Від тебе завжди йде лиш світло,
Яке ніколи не вгаса.
І за рахунок цього світла
У тебе є така краса!