Не властива реалiстам маячня

Петр Коваль
Я – лише я, не був й не буду «вхожим».
Втішатись хочу радощам життя.
Дозволити собі не так багато можу.
Агресора бажання й почуття
Відчути? Що ви, та «збав боже»!
Бо не властива реалістам маячня.
Не оптиміст, не песиміст, а саме*,
Та не візьму у руки «калаша».
Ще раз шепну – жалійте своїх мам ви,
Цінніше їм життя ваше гроша,
Яким його оцінюють політики.
Не можна вірити у їх нещирі плітки.
   
* Старый анекдот: оптимист изучает английский, пессимист - китайский, а реалист - автомат Калашникова.