Покаяння

Валентина Большакова 59
Шукають правди, щастя і любові,
А що це означає? Хто те зна… .
Ми грішні в чині і при грішні в слові,
Ми грішні так, що на дітей цей гріх пада.

Покаймося перед великим Богом,
Зніміть той гріх Апостоли святі!
Покаймося! Бо грішимо понині –
Святими стати важко на Землі!

О, так покаймося! Щоб потім знов грішити!
Покаялися? Добре! Бог простив!
І пожаліли вас святі, і милосердні,
Та тільки вас народ хіба простив?!

Надійтеся усі на покаяння!
Життя так легко виправдати на Землі.
Із покаянною, і « без гріхів» душі,
Невже зібралися в раю спочити ви?!

Та тільки ось одне забули всі,
Що покаяння цінне лиш тоді,
Коли вся совість повернеться до душі,
Щоб стерти те тавро: - Я винен на Землі!



                2011-08-10