Доля самотностi

Ксения Моргунец
Самотня вистава
В своєму театрі.
Самотня гітара,
Життя – це не жарти.
 
Сховавшись за грою
І відліку часу,
Стаємо стіною
Надівши гримасу.
 
А оплески залу
І викрики: Браво!
Забудуть про пісню,
Що грала гітара.
 
Акторів за виступ
Глядач прославляє,
Та тільки про долю
Він їхню не знає.