Залиши

Ксения Моргунец
Наостанок мені залиши,
обійми ніжні, солодкі сни.
Лише себе частину мені залиши,
а потім...обіцяю, поряд не буду йти...

Наостанок мені залиши,
спільне небо, сонячні дні.
Можеш із собою не брати їх,
мені залиши, давніх, простих...

Можеш йти. У вирій машин,
в ім'я інакше, можеш йти.
Лише мені наостанок лиши,
всі обійми, які дарував ніжні мені...