пташка та депутат

Валентина Большакова 59
Співає пташка на вербі
І спів красивий лине,
Та так витьохкує собі,
У всіх душа радіє!

Співає депутат у мікрофон,
І так витьохкує брехню народу,
За гроші, що дають чом не співать,
Набридливий, огидний спів до мікрофону!

Співає пташка й чистий спів бринить,
Природа і Земля і люд радіють!
Лиш депутат за спів свій получив
Кругленьку суму і радіє!

На гроші ці він скупить всіх пташок,
Щоб не співали всім простим тим людям,
І знову заспіває  чин і сноб,
Фальшивим і єлейним голосом тим людям.

І знову в депутата гроші є,
На підкуп, на підробку, таке інше,
А у народа спів живе в душі ,
Тієї пташки, що співа на гілці!