Гадюка

Валентина Большакова 59
Гадюка вчила дочок:
-Для себе лиш живіть,
Шукайте тепле місце,
Нічого не робіть!

Вужа собі шукайте,
Щоб раб в прислузі був,
А самі ви шикуйте,
В  отруті майте зуб!

Повиростали дочки:
Ліниві, злі, скупі,
Вужа шукали дурня,
Та так і не знайшли.

Кінець цій байки з вами,
Вона вас всіх навчить:
Не будьте як гадюки,
А в доброті живіть.



             10. 04. 2011рік