Твои сни

Ксения Моргунец
Упаде дрімотою на  тебе,
обійме та й заколихає.
Тишею в простори неба,
так далеко,що  ніхто не знає.
Замалює фарбами всі зорі,
замалює твою долю.
украде тебе собі,
ти лише тихенько спи….
Полетиш за хмари, тілом.
І закритими очами сміло,
віддаєш себе йому.
віддаєш себе,таку просту.
Так скрізь сни, далеко в небо,
не помітиш, як відверто,
відвернулись зорі всі,
може досі спиш, а може ні…