Повага

Марина Сидоренко
Я вибачаюсь перед вами,
Що я не зміг вас поважать,
Коли ви своїми устами
Казали, що не треба знать.
Чи ви все знаєте? Аякже!
Найрозумніші тут всі є.
А я дурний ще поки, майже.
Ніхто мене не визнає!
І я не зміг вас поважати!
Я так хотів, я не зумів.
Навіщо взагалі нам знати,
Як поважати ворогів?