Я жыву з табою мая Беларусь

Евгений Пешко
Я жыву з табою мая Беларусь
Кожным крокам з табою поруч
Нікога, нічога я не баюся
Калі гукі мовы тваей чую побач
Я жыву для цябе і з табою памру
Як твой сын, а не сволач
Я цябе не прадам! Я не здраджу!
І не пракляну...
Бо ты маці мая і мой гонар.