Досить, мила

Маша Семенова
все в руках у нас є. все ми маємо.
вибір є. і свобода. умовно. до смерті.
на пайки манну божу ми краємо,
щоб на всіх. на далеких і близьких. на квинти. на чверті.
та ніхто не поділить - всі в маренні.
всі живуть, мов легенди, страждаючи.
і майбутнє плекаючи. в ставленні
інших - сторонніх, байдужих - себе вбачаючи.
ми постійно питаємось близькості.
та ніщо так не гріє, як спогади,
що палають в реальності. вірні всі
лиш тому, що було й могло бути з якоюсь ймовірністю.
досить, мила. це все лише пустка.
з сумом в купі вони не смертельні.
трохи крику. до стону. до хрусту.
то й по всьому. всі такі. всі йдуть по пустелі.