Чи довго ти будеш страдати м! й народе?

Сергей Усенко 2
Від всяких різних президентів,
Від депутатів-чурбаків,
Від ідіотів та придурків,
І взагалі від дураків.

Повстань! Проснися мій народе,
Переверни ці сили зла.
І завоюй собі свободу,
Щоб Україна розцвіла.

І вибирай за президента,
Людину добру, не дурну.
Щоб Україну захистила,
І в прірву скинула біду.

Щоб нам тоді жилося гарно,
Хай радість лине як ріка.
Щоб слава нашій Україні,
Не загубилася в віках!