Маме бясконца...

Инна Дорошкевич
КАРТИНА: "Материнская нежность"  Hugues Merle (1823-1881)


(пераклад на мову, арыгінал - "Маме- вечно..."
 

 - Усё бясконцае – ня ведае стомы?
 - Вядома!
 - Мама - ты будзеш бясконца са мной!...
 Ты навучыла любіць аж да скону!
 Ты навучыла мяне быць сабой!

 - Усё бясконцае – ня ведае стомы?
 - Вядома!
 - Мама, тады - я твая назаўжды!
 Будзеш са мною і ты – мая доля!
 Нас не разлучаць жыцця віры!

- Усё бясконцае – ня ведае стомы?
 - Вядома!
 - Мама, ты лепшая ў Свеце - за ўсіх!
 І на прыпынку сваім канчатковым, –
Я запрашу к табе ў госці свой смех!

- Усё бясконцае – ня ведае стомы?
 - Вядома!
- Мама любімая, не трэба нагоды
Як жа люблю цябе ... –
Вядома  - без стомы!
Гэта любоў адзін раз і - заўсёды.