Спогади про минуле...

Лилия Ермоленко
...Ще спостереження свої я висловити мушу –
Здалось мені  шукаєш тіло, а не рідну душу.
Та тіло лиш вночі  шалену силу має,
А вірним без душі ніколи не буває.
І від самотності, що в сутінках чатує,
Ніколи і нікого не рятує…