Я впевнений, - нема нам що дiлити...

Йозеф Зон
Ми з тобою давно живемо,-
Украiнець я, ти - росiянка...
Все життя ми на цiм стоiмо,-
Без межи наша спiльна дiлянка!

Подарунок вiд Бога ти мiй,
Хоч хохлом, жартома, називаеш...
Поважаю москальський рiд твiй,-
Я шуткую,- ти це вiдчуваеш...

Нашi нацii разом - вiки,
Ми, до того, козацького роду!
В сiмьях наших нема ворожби,-
Штучно видумав хтось цюю моду...

Я впевнений,- нема нам що дiлити,-
Давайте, люди, в мирi завжди жити!

Вдохновение:
«В одиночестве в душе моей блюз» (Виктор Гусак)
http://www.stihi.ru/2014/03/09/7573


P.S.

Мне очень жаль,- не имею украинской клавиатуры...
Не уверен также в грамматике...И всё же...